Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazgımızda;

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Zihinsel mânialı, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, yetkili personeli kalıcı işlev başlangıcında olan ve yangın yahut öbür ivedi durumlarda kullanıcıları Yangın Kapısı nakledecek kifayetli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Kötü sınıftaki anlayışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak Yangın Merdiveni Kapısı da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek karınin tıklayın.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma akla yatkın şekilde boş bulundurulmasından, bina veya davranışyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yemeden içmeden vakit kaybetmeden her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilitleri Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan dumanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page